حل مشکلات متداول اینترنت مخابرات سرابله

حل مشکلات متداول مخابرات سرابله

حل مشکلات متداول اینترنت مخابرات سرابله

حل مشکلات متداول مخابرات سرابله

واژگان کاربردی در ADSL

این پورت برای کانکت شدن خط تلفن به مودم داخلی یک کامپیوتر هست. یک کانکتور 4 یا 6 سیمه برای این تجهیزات به کار می‌رود. اگر لپ‌تاپی مودم داخلی داشت حتما این پورت را نیز دارد.

Wi-FI

نام تجاری است که توسط اتحادیه وای فای ثبت شده و علامتی است که این اتحادیه به محصولاتی که مورد تایید این اتحادیه جهت کار در شبکه محلی بی‌سیم تحت استاندارد IEEE802٫11 می‌باشد اعطا می‌کند.با فن آوری اتحادیه «وای فای» ارتباطی با قدرتی بیشتر از Bluetooth ایجاد می‌شود. ارتباط Wi-Fi بیشتر بر پایه ارتباط شبکه اینترنت به صورت بی سیم تاکید می‌کند و همین امر باعث محبوبیت بسیار زیاد آن شده است.

در ماه ژوئن سال 1997 انجمن مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) استاندارد IEEE 802.11-1997 را به عنوان اولین استانداردِ شبکه‌های محلی بی‌سیم منتشر ساختند. این استاندارد در سال 1999 دوباره بازنگری شد و نگارش به روز آمد شده آن تحت عنوان IEEE 802.11-1999 منتشر شد. استاندارد جاری شبکه‌های محلی بی‌سیم یا همان IEEE 802.11 تحت عنوان ISO/IEC 8802-11:1999، توسط سازمان استاندارد سازی بین‌المللی (ISO) و مؤسسه استانداردهای ملی آمریکا (ANSI) پذیرفته شده است. تکمیل این استاندارد در سال 1997، شکل‌گیری و پیدایش شبکه‌سازی محلی بی‌سیم و مبتنی بر استاندارد را به دنبال داشت. استاندارد 1997، پهنای باند 2Mbps را تعریف می‌کند با این ویژگی که در شرایط نامساعد و محیط‌های دارای اغتشاش (نویز) این پهنای باند می‌تواند به مقدار 1Mbps کاهش یابد. روش تلفیق یا مدولاسیون در این پهنای باند روش DSSS است. بر اساس این استاندارد پهنای باند 1Mbps با استفاده از روش مدولاسیون FHSS نیز قابل دستیابی است و در محیط‌های عاری از اغتشاش (نویز) پهنای باند 2Mbps نیز قابل استفاده است. هر دو روش مدولاسیون در محدوده باند رادیویی 2.4GHz عمل می‌کنند.

EIRP مخفف Effective Isotropic Radiated Power به معنی قدرت سیگنال موثر می‌باشد. به طور کل قدرت سیگنال دریافتی در هر نقطه از سطح زمین با ERIP بیان می‌شود و در واقع میزان سیگنال خارج شده از آنتن نیز همان EIRP است. برای محاسبه EIRP به سه پارامتر قدرت ارسال، افت کابل و گیرندگی آنتن نیاز است. هر چه مقدار EIRP بیشتر باشد، قابلیت آنتن مورد نظر برای دریافت سیگنال، کاهش پیدا می‌کند. EIRP با واحد dBm اندازه‌گیری می‌شود.


 مخفف Quality of Service می‌باشد که در لغت به معنی کیفیت خدمات است. QoS پروتکلی است که جهت بهبود کیفیت در ارتباطات استفاده می‌شود و در حقیقت وظیفه کنترل رفت و آمد اطلاعات را بر عهده دارد، یا به عبارت دیگر وظیفه صف‌بندی برای عبور بسته‌های اطلاعاتی، بر اساس الویتی که شما برای آن‌ها تعریف می‌کنید را دارد. این پروتکل معمولا بر روی شبکه‌های بی‌سیم کاربرد بیشتری دارد. به عنوان مثال شما می‌توانید از طریق QoS تعریف کنید که وقتی شما در حال مکالمه تلفنی از طریق شبکه هستید و به صورت همزمان فایلی را دانلود می‌کنید این پروتکل به کدام بسته‌ شما الویت دهد. اگر تاخیر در ارتباط VoIP برای شما از دانلود مهم‌تر است زیرا نمی‌خواهید تصویر یا صدای مکالمه قطع شود، می‌توانید الویت را به بسته‌های صوتی و تصویری بدهید ولی اگر برعکس دانلود برای شما اولویت بالاتری دارد، باید بسته‌های داده‌ای را در اولویت اول قرار دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.